Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü'nün 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlediği Türkiye Beşinci Nüfusbilim konferansına katılan öğrencilerimiz bildiri ve poster sunumları gerçekleştirdi.

Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü'nün 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlediği Türkiye Beşinci Nüfusbilim konferansına katılan öğrencilerimiz bildiri ve poster sunumları gerçekleştirdi.

Sunumlarda Ceylan Engin'in proje yürütücülüğünü yaptığı Türkiye Kovid-19 Değerler Araştırması verileri kullanıldı.

Poster ve bildiri bilgileri:

Ceylan Engin, Sena Akkoç, Eralp Kaan Karduz. Kovid-19 aşısına kimler neden karşı? Aşı olma kararının belirleyici unsurları (Bildiri)

Ceylan Engin, Eralp Kaan Karduz, Sena Akkoç. Pfizer mı Turkovac mı? Kovid-19 aşı markalarına güvenin belirleyici unsurları (Bildiri)

Ceylan Engin, Ayşenur Gökçe, Alperen Ömer Şehitoğlu. Kovid-19 Pandemisi Döneminde Türkiye’deki Doğurganlık Eğilimleri (Poster)